White House Down Film Actiune Online (2013)

Postat in 2013 , Actiune 630 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live White House Down Film Actiune Online (2013) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis 2013, Actiune subtitrate in limba romana si filme noi online.

White House Down film online subtitrat este un film de actiune in regia lui Roland Emmerich. Scenariul a fost scris de James Vanderbilt.

White House Down film subtitrat in limba romana prezinta povestea unui agent CIA care primeste cea mai dificila misiune. John Cale trebuie sa il salveze pe presedintele Statelor Unite ale Americii care a fost luat prizonier de o grupare paramilitara. Aceasta grupare a luat cu asediu Casa Alba , iar presedintele a fost prins inauntru. Va putea John Cale sa il scoata pe presedinte in siguranta si sa opreasca aceasta grupare inainte de a incepe sa traga?

Data lansarii: 28 iunie 2013

Actori din film: Channing Tatum, Jason Clarke, Jamie Foxx, James Woods, Richard Jenkins.

Film online subtitrat cu subtitrare in limba romana
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   25 decembrie 2012 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.