Venti Sigarette (2010) Online Subtitrat – Filme Noi

Post image of Venti Sigarette (2010) Online Subtitrat – Filme Noi
Postat in Crima , Drama , Groaza , Thriller 380 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Venti Sigarette (2010) Online Subtitrat – Filme Noi cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Crima, Drama, Groaza, Thriller subtitrate in limba romana si filme noi online.

Aureliano Amadei are 28 de ani, locuieste la Roma impreuna cu mama lui, nu este implicat in vreo relatie amoroasa, nu are un loc de munca stabil si viseaza sa regizeze filme. Atunci cand regizorul Stefano Rolla ii propune sa devina asistentul sau si sa plece imediat in Irak pentru a lucra impreuna la o pelicula care sa ii aiba ca protagonisti pe italienii din misiunea de pace din Nassiria, tanarul nu sta pe ganduri si isi face bagajele. In data de 12.11.2003, Aureliano Amadei este victima atentatului terorist de la Nassiria si este atat de grav ranit incat trebuie sa suporte o serie de interventii chirurgicale in spitalul nord-american din Irak si ulterior intr-un spital din capitala Italiei. Devenit in mod accidental erou intrucat este singurul supravietuitor civil al atentatului sinucigas cu bomba, Aureliano este vizitat la spital de catre jurnalisti, politicieni si ofiteri ai armatei, insa persoana care il ingrijeste in perioada de convalescenta si care il ajuta sa se maturizeze si sa depaseasca socul emotional pe care l-a indurat in Irak este Claudia, cea mai buna prietena si viitoarea lui sotie.

Urmareste filmul live Venti Sigarette (2010) Online Subtitrat – Filme Noi gratis cu subtitrare inclusa in limba romana :

Trailer :
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   23 octombrie 2011 0 comentarii
Etichete : , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.