The Merchant of Venice (2004)

Post image of The Merchant of Venice (2004)
Postat in Drama 1471 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live The Merchant of Venice (2004) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Drama subtitrate in limba romana si filme noi online.

1596, Venetia. Tanarul Bassanio are nevoie de un imprumut de 3000 ducati ca sa poata sa o curteze cum trebuie pe Portia, una dintre mostenitoarele bogate ale Venetiei. Pentru a obtine fondurile necesare, Bassanio apeleaza la un prieten de-al sau, Antonio, care din pacate si-a investit banii in niste transporturi care sunt inca pe mare. Dar totusi, ca sa isi ajute amicul aflat la ananghie, Antonio aranjeaza un imprumut pe termen scurt cu Shylock, un camatar evreu. Acesta are o ura puternica pentru Antonio, care in trecut s-a purtat cu dispret fata de el. Ca sa ridice miza imprumutului, Shylock pune o conditie marcata de un umor bizar: daca in termen de 3 luni nu i se returneaza suma imprumutata, el are dreptul sa pretinda exact jumatate de kilogram (1 pound) din carnea lui Antonio. Negustorul accepta targul, crezand ca poate sa returneze suma ceruta pana la finele termenului de 3 luni.
Fiica camatarului evreu, Jessica, fuge cu Christian, ceea ce sporeste si mai mult ura lui Shylock. In timp ce Bassanio o peteste pe Portia, Skylock isi reclama rascumpararea banilor conform intelegerii. In pofida tuturor celor intamplate, negutatorul nu accepta nici o alta intelegere in afara celei mentionate in contractul lui initial.
Filmul este ecranizarea poate cea mai reusita a celebrei piese a lui William Shakespeare si beneficiaza de o distributie extraordinara.

 

Server 1 Cd 1

Server 1 Cd 2

Server 2 Cd 1

Server 2 Cd 2
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   29 octombrie 2011 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.