The Kingdom at Road’s End (2008)

Post image of The Kingdom at Road’s End (2008)
Postat in Actiune , Aventura , Dragoste , Drama , Istoric , Razboi 3225 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live The Kingdom at Road’s End (2008) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Actiune, Aventura, Dragoste, Drama, Istoric, Razboi subtitrate in limba romana si filme noi online.

Acest film continua sa ne povesteasca aventurile lui Arn, care a devenit mana dreapta a generalului ordinului templierilor. Toti templierii il respectau si Arn primeste in sfarsit dezlegarea de a pleca acasa. Numai ca generalul moare, locul sau este ocupat de un increzut, care duce la pieire aproape pe toti cavalerii si pierde Ierusalimul in favoarea lui Saladin. Dupa ceva vreme Arn ajunge acasa (a lipsit douazeci de ani, ca si Ulise) cu convingerea ca in sfarsit va gasi pacea. Contrar asteptarilor sale acasa, pe langa o sotie iubitoare si un fiu, il asteapta luptele interne intre clanuri si lupta pentru tron in care se implica si danezii. Cand familia sa si familiile prietenilor sai sunt amenintate legendarul cavaler porneste la ultima lupta.


Server 1
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   20 octombrie 2013 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.