The Fast and the Furious: Tokyo Drift 2006 Online

Postat in Actiune , Aventura 1096 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live The Fast and the Furious: Tokyo Drift 2006 Online cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Actiune, Aventura subtitrate in limba romana si filme noi online.

Poveste:

The Fast and the Furious: Tokyo Drift 2006 In noul Fast and Furious, Sean Boswell evadeaza din lumea superficiala in care traieste si din casa nefericita a parintilor cu ajutorul curselor de masini, asta facandu-l sa fie unul dintre cei urmariti soferi de catre autoritati. Facand un ultim accident, ca sa nu intre in puscarie, este trimis de acasa la tatal lui, un militar de cariera stationat in Tokyo. Aici devine oficial un outsider, dar Twinkie il introduce in lumea ilegala a curselor din capitala nipona. In prima cursa, fara sa-si dea seama, Sean il provoaca pe D.K., regele curselor din acest oras, care are legaturi cu Yakuza, iar dupa ce pierde, este obligat sa munceasca pentru un alt strain, Han, ca sa-si plateasca datoria. Han si trupa lui il invata regulile curselor din Japonia si abilitatile lui ajung la un alt nivel. Face inca o greseala si se indragosteste de Neela, prietena lui DK, iar acesta il provoaca la o ultima cursa cu miza extrema.
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   22 iunie 2013 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.