The Echo (2008) Online Subtitrat – Filme HD 2012

Post image of The Echo (2008) Online Subtitrat – Filme HD 2012
Postat in Drama , Groaza , Mister , Thriller 874 Vizualizari1 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live The Echo (2008) Online Subtitrat – Filme HD 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Drama, Groaza, Mister, Thriller subtitrate in limba romana si filme noi online.

RO : De mai multe ori vecina ii bate la usa cerand ajutor, dar apoi dispare in apartamentul sau. Intr-una din zile cheama politia pentru a-si ajuta vecinele. Dar cand politistii sosesc, acestia descopera ca apartamentul vecinilor este gol si pare ca nu a fost locuit de mult timp. Bobby isi da seama ca nu toata lumea ii poate vedea pe vecini, si considera suspect modul in care mama sa a murit, multi oameni considerand ca a fost nebuna. De la un alt vecin afla ca in urma cu ceva timp, vecinul de alaturi si-a ucis sotia si fiica, apoi s-a sinucis si nimeni nu a intervenit. Oare acestea se razbuna acum?

EN : An ex-con moves into an old apartment building, where he encounters a domestic problem involving a police officer, his wife, and their daughter. When he tries to intervene, however, a mysterious curse entraps him.

Urmareste filmul gratis live The Echo (2008) Online Subtitrat – Filme HD 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul a aparut in anul 2008 si face parte din categoria de filme DRAM
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   8 august 2012 1 comentarii
Etichete : , , , , , , , , ,

1 comentarii

Comments
Sep 15, 2012
22:18
#1 ramniceanu :

EmoALionant A?i bine gradat, fără sfAcrA?itul american idiot, A

Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.