The Craigslist Killer

Postat in Crima , Drama 412 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live The Craigslist Killer cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Crima, Drama subtitrate in limba romana si filme noi online.

Filmul urmareste intunecata si misterioasa viata pe care Philip Markoff a condus-o online, in timp ce se pregatea sa aiba un viitor stralucit ca doctor si o viata fericita alaturi de logondica lui, Megan McAllister. In aparenta un barbat model, unul dintre cei mai buni studenti ai Universitatii din Boston, Philip era iubit si indragit de Megan, prietenii lui, colegii de facultate si de profesori. Insa, pe langa imaginea impecabila pe care o etala in public, barbatul ascundea o violenta nemarginita pe a afisat-o doar persoanelor care i-au cazut victime. Seria de omoruri comise de el se crede ca a inceput in 14 aprilie 2009, cand a ucis-o pe o maseuza care isi promova serviciile pe Craiglist. Dupa ce politia a descoperit ca un numar mare de crime violente si alte atacuri erau toate conectate cu anunturi postate pe Craiglist, au facut legatura intre acestea si Markoff.
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   30 octombrie 2012 0 comentarii
Etichete : , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.