The Black Stallion Returns (1983)

Post image of The Black Stallion Returns (1983)
Postat in Aventura , Familie 3935 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net


Vizioneaza online filmul live The Black Stallion Returns (1983) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Aventura, Familie subtitrate in limba romana si filme noi online.kalapod.ro

”The Black Stallion Returns ” este un film produs de Francis Ford Coppola Г®n regia lui Robert Dalva dupДѓ un scenariu al lui Jerome Kass Еџi Richard Kletter . Filmul este inspirat de cartea cu acelaЕџi nume a lui Walter Farley . A fost distribuit de United Artists Г®n anii 1983 . Povestea filmului Г®ncepe cu mai multe evenimente ciudate care se petrec Г®n jurul unei ferme unde un armДѓsar negru este furat de la stДѓpГўnul sДѓu de cДѓtre oamenii trimiЕџi de un Еџeic arab care pretindea cДѓ armДѓsarul ar fi de fapt al lui Еџi Г®ncerca sДѓ-l revendice pentru al Г®nscrie Г®ntr-o cursДѓ de cai celebrДѓ . Alec , proprietarul calului , pleacДѓ Г®mpreunДѓ cu prietena sa Г®n Г®ncercarea de a gДѓsi calul Еџi ajung Г®n Maroc . AflДѓ cu ajutorul unui prieten , locaЕЈia Еџeicului . ГЋntre timp aflДѓ cДѓ armДѓsarul sДѓu va participa la ” The Great Race ” . Lucrurile se complicДѓ atunci cГўnd un trib arab Г®l captureazДѓ pe Alec Еџi Black . AceЕџtia reuЕџesc sДѓ scape Еџi Alec Г®Еџi cГўЕџtigДѓ dreptul de a rДѓmГўne lГўngДѓ calul sДѓu Еџi a participa la marea cursДѓ . Alec cГўЕџtigДѓ cursa Еџi Ishak Г®i returneazДѓ acestuia calul .

 

Prima Parte

A 2-a Parte
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos si vom incerca sa remediem problema. Va multumim!

Postat de Filme Online 2013   @   9 February 2014 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.