The 300 Spartans (1962)

Post image of The 300 Spartans (1962)
Postat in Aventura , Drama , Istoric 1273 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live The 300 Spartans (1962) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Aventura, Drama, Istoric subtitrate in limba romana si filme noi online.

In secolul 5 inainte de Christos, armata persana se pregatea sa invadeze puternicele orase-cetati grecesti. Grecii au fost prinsi pe nepregatite de acest atac, dar eroismul regelui Leonidis al Spartei si al oamenilor lui a salvat civilizatia greceasca de la pieire. Regele Leonidis, realizand ca cetatilor grecesti le trebuie timp pentru a-si organiza armata si a-i intampina cum trebuie pe cotropitori, a organizat o misiune sinucigasa, in care el si cei 300 de oameni care constituiau armata lui personala, au ocupat unicul punct de trecere dintre mare, locul unde au sosit persii, si platourile grecesti. Blocand acest punct, chiar cu pretul vietii, spartanii au intarziat armatele persane in inaintarea lor, reusind sa-si atinga telul propus.

 

CD 1

CD 2
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   20 octombrie 2013 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.