Taken 2 (2012) Online Subtitrat HD – Filme Noi 2012

Post image of Taken 2 (2012) Online Subtitrat HD – Filme Noi 2012
Postat in Actiune , Crima , Drama , In premiera 994 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net


Vizioneaza online filmul live Taken 2 (2012) Online Subtitrat HD – Filme Noi 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Actiune, Crima, Drama, In premiera subtitrate in limba romana si filme noi online.kalapod.ro

RO : În această continuare, Liam Neeson îşi reia rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA cu abilităţi deosebite, care a făcut totul pentru a o salva pe fiica sa, Kim (Grace), din mâinile răpitorilor albanezi. Însă tatăl unuia dintre cei care au răpit-o pe Kim jură să se răzbune pe erou şi reuşeşte să-i ia ostatici, pe el şi pe soţia lui, în timpul unei vacanţe de familie în Istanbul. Maggie primeşte de la tatăl său misiunea de a-şi elibera părinţii.

EN : In Istanbul, retired CIA operative Bryan Mills and his wife are taken hostage by the father of a kidnapper Mills killed while rescuing his daughter.

Urmareste online filmul live Taken 2 (2012) Online Subtitrat HD – Filme Noi 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul face parte din categorie de filme online hd , gratis Actiune, Crima, Drama, In premiera.

Server 1 Taken 2 (2012) Online Subtitrat HD – Filme Noi 2012 :

Premiera in Romania

12.10.2012

Trailer Taken 2 (2012) Online Subtitrat HD – Filme Noi 2012 :
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos si vom incerca sa remediem problema. Va multumim!

Postat de Filme Online 2013   @   29 August 2012 0 comentarii
Etichete : , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.