Starship Troopers

Post image of Starship Troopers
Postat in Actiune , Aventura , Science Fiction 3944 Vizualizari1 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Starship Troopers cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Actiune, Aventura, Science Fiction subtitrate in limba romana si filme noi online.

Candva, in viitor, in Buenos Aires, patru tineri, baieti si fete, se pregatesc sa devina ofiteri ai Serviciului Federal. Carmen doreste sa devina pilot, Carl vrea sa activeze in cadrul sectiei de consultanta, Rico si Dizzy se pregatesc ca infanteristi. Acestia din urma, devin rivali, pentru ca amandoi sunt indragostiti de Carmen. Ei nu stiu insa ca un mare pericol pune in primejdie existenta oamenilor pe Pamant: atacul violentelor insecte uriate de pe planeta Klendathu. Prinsi in lupta dura impotriva acestor creaturi, cei patru vor redescoperi ca mai presus de orice sentiment e forta prieteniei si solidaritatii umane.

Server 1 :
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   13 iulie 2012 1 comentarii
Etichete : , , , ,

1 comentarii

Comments
Apr 18, 2013
20:13
#1 Claudius :

Mi-a plăcut de cAcnd l-am văzut de prima dată. Un e ceva de mare critică dar poate să-ALi ridice moralul.

Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.