Splice (2009) Online Subtitrat – Filme HD 2012

Post image of Splice (2009) Online Subtitrat – Filme HD 2012
Postat in 2009 , Groaza , Science Fiction , Thriller 1410 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Splice (2009) Online Subtitrat – Filme HD 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis 2009, Groaza, Science Fiction, Thriller subtitrate in limba romana si filme noi online.

RO : Splice este un film sf cu o tenta de horror. Adrien Brody n-are nici o treaba, actorul care a luat Oscarul cu Pianistul interpreteaza din cate vad o larga categorie de roluri, desi nu toate il prind el nu se dezice de la variatie.

Povestea filmului se axeaza pe munca a doi ingineri geneticieni Clive Nicoli si Elsa Kast care spera sa dea lovitura prin imbinarea de ADN dintre diferite animale in vederea obtinerii unei specii hibrid pentru contributia in medicina.

EN : Genetic engineers Clive Nicoli and Elsa Kast hope to achieve fame by successfully splicing together the DNA of different animals to create new hybrid animals for medical use.

Urmareste acum filmul online gratis Splice (2009) Online Subtitrat – Filme HD 2012 live cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul Full HD va este pus gratuit la mana voastra. Vizionare Placuta !

Server 1 Splice (2009) Online Subtitrat – Filme HD 2012 :

Trailer Splice (2009) Online Subtitrat – Filme HD 2012 :
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   1 august 2012 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.