Six Bullets (2012) Online Subtitrat HD – Filme Noi 2012

Post image of Six Bullets (2012) Online Subtitrat HD – Filme Noi 2012
Postat in 2012 , Actiune , Crima , Thriller 1514 Vizualizari2 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Six Bullets (2012) Online Subtitrat HD – Filme Noi 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis 2012, Actiune, Crima, Thriller subtitrate in limba romana si filme noi online.

RO : Titlu original : 6 bullets

Un fost mercenar, cunoscut pentru abilitatea sa de a reusi sa gaseasca copii disparuti, este angajat de un luptator de arte martiale mixte, a carui fiica a fost rapita.
Avandu-l in prim plan pe nimeni altul decat Jean Claude VanDamme, este deja evident ca pelicula abunda de actiune, asa cum am fost obisnuiti in ceea ce il priveste pe actor.

EN : An ex-mercenary known for finding missing children is hired by a mixed martial arts fighter whose daughter has been kidnapped.

Urmareste filmul live Six Bullets (2012) Online Subtitrat HD
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   8 septembrie 2012 2 comentarii
Etichete : , , , , , , , ,

2 comentarii

Comments
Sep 15, 2012
01:34

super fain a meritat tot efortul deal vedea 😀

Oct 11, 2012
01:44
#2 cristi :

de risu lumi sa mutat rominia in rusia ce idioti pacatt

Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.