Seconds Apart (2011)

Post image of Seconds Apart (2011)
Postat in Groaza , Thriller 423 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Seconds Apart (2011) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Groaza, Thriller subtitrate in limba romana si filme noi online.

Seth si Jonah sunt doi frati gemeni,care au puteri paranormale de telechinezie.In urma unei probleme de a ramane gravida,mama lor e supusa unui tratament medical,in urma caruia se nasc cei doi copii,cu calitati aparte. Ei au puterea de a influenta unele elemente pur fizice sau de a modifica starea fizica a unui obiect sau persoana,putere ce si-o manifesta inca din copilarie,influentand-o pe doica lor sa manance sticla,ulterior fata decedand.Apoi la scoala,se intampla diferite crime bizare. Detectivul Lampkin isi da seama de vinovatii acestor crime,dar nu are inca destule dovezi. Lucrurile iau amploare cand la scoala lor vine o noua eleva,Eve, Seth indragostindu-se de ea.Intre cei doi frati intervine gelozia si totul se schimba,cei doi pierzandu-si increderea unul in celalalt.

 
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   8 decembrie 2011 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.