403 Forbidden


nginx

Scary Movie 5 (2012) Online Subtitrat Romana – Filme HD 2012

Post image of Scary Movie 5 (2012) Online Subtitrat Romana – Filme HD 2012
Postat in Comedie , Groaza , Thriller 2664 Vizualizari3 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net


Vizioneaza online filmul live Scary Movie 5 (2012) Online Subtitrat Romana – Filme HD 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Comedie, Groaza, Thriller subtitrate in limba romana si filme noi online.kalapod.ro

Vizioneaza online filmul Scary Movie 5 (2012) Online Subtitrat Romana – Filme HD 2012 – Filme online 2011 ,face parte din Filme Comedie, Groaza, Thriller subtitrate in limba romana si filme noi 2011.

Al 5-lea film din seria de comedie care parodiaza filme de groaza. Filmul parodiaza “The Hills have Eyes” si “Snakes on a Plane”.

Dupa dezastrele care i-au urmarit, Cindy si prietenii sai trebuie sa mai rezolve inca un caz in Casa Groazei pentru a ajuta fata care a devenit diabolica, iar aceasta sa ii ajute sa aduca inapoi umbrele prietenilor morti din timpul liceului si pana acum: rew, Buffy, Greg, Bobby, Kate, Tabitha, Annie, Geroge si Henry Hale. In lumea lui Chucky, care s-a dovedit a fi proprietarul lui Doofy Gilmore,acesta incepe sa omoare. Va reusi oare Cindy sa rezolve acest caz, sa sigileze Casa groazei pana la rasarit pentru a putea absolvi Facultatea?

Cindy primeste o diploma in Jurnalism si se muta in casa tatalui sau cu Buddy. Brenda si Ray se casatoresc, Cj si Mahalayah se intorc la rap si Shorty devinde DJ. Drew se intoarce la Greg si se muta in Malibu,Tabutha se muta in casa de la ferma, iar George, Annie, Sue si Tom Logan detin acum Casa Alba. Oare acesta va fi sfarsitul fericit al seriei, iar fantomele trecutului i-au lasat pe toti in pace?

URMARESTE ONLINE FILMUL LIVE :
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos si vom incerca sa remediem problema. Va multumim!

Postat de Filme Online 2013   @   9 February 2012 3 comentarii
Etichete : , , , , , , , , ,

3 comentarii

Comments
Oct 7, 2012
16:38
#1 Ioana :

de la min 16:13 .. subtitrarea nu mai exista. :|

Jan 8, 2013
09:55
#2 ionut :

slab,slab,slab

Apr 20, 2013
00:50
#3 ichigo112 :

nasol au scos si filmul

Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.