Ping Pong Playa (2007)

Post image of Ping Pong Playa (2007)
Postat in Aventura , Comedie 385 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Ping Pong Playa (2007) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Aventura, Comedie subtitrate in limba romana si filme noi online.

Christopher C-Dub Wang este un tanar american de origine chineza, care locuieste in suburbii si se comporta asemenea unui strengar de cartier, visand la o cariera de succes ca jucator profesionist de baschet in NBA, desi toata familia lui este pasionata de ping-pong. Traind in umbra fratelui mai mare pe nume Michael, care este medic si campion la ping-pong si refuzand sa participe la lectiile de ping-pong pe care le preda mama lui la Chinese Community Center, Christopher Wang isi petrece timpul liber jucand diverse jocuri video si perfectand scheme utopice de a castiga rapid bani impreuna cu prietenul sau J.P. Money.

Atunci cand mama si fratele lui sunt raniti intr-un accident de masina, C-Dub trebuie sa revina cu picioarele pe pamant si sa o inlocuiasca pe femeie la centrul local in care se predau cursurile de ping-pong, dandu-se seama cu acest prilej ca adevarata lui menire este sa fie jucator si antrenor de ping-pong si sa conduca o echipa ciudata de copii la un campionat local. Michael fiind ranit si incapabil sa isi apere titlul de campion la apropiata competitie National Golden Cock, sarcina de a mentine renumele familiei Wang ii revine acum lui Christopher.

 

Optiune 1

Optiune 2
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   30 octombrie 2011 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.