403 Forbidden


nginx

Once Upon a Time (2011) – Episodul 1 film online

Post image of Once Upon a Time (2011) – Episodul 1 film online
Postat in Seriale 138 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net


Vizioneaza online filmul live Once Upon a Time (2011) – Episodul 1 film online cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Seriale subtitrate in limba romana si filme noi online.kalapod.ro

Once Upon a Time vine din partea producătorilor executivi ai serialului Lost – Adam Horowitz şi Edward Kitsis – şi ne prezintă o imagine nouă şi îndrăzneaţă a unei lumi în care basmele şi viaţa modernă, de zi cu zi, sunt pe cale să se contopească. Swan ştie cum să îşi poarte singură de grijă. Ea are 28 de ani şi se ocupă de strângerea obligaţiunilor de cauţiune şi a trăit pe cont propriu încă de mic copil, fiind abandonată de părinţi la naştere. Dar când fiul său pe care l-a abandonat o găseşte, totul începe să se schimbe. Henry are acum 10 ani şi are nevoie disperată de ajutorul Emmei. El crede că Emma vine de fapt dintr-o lume paralelă şi că este fiica dispărută a Albei ca Zăpada şi a Prinţului. Potrivit cărţii sale de basme, ei au trimis-o departe pentru a o proteja de blestemul Reginei (ştiţi voi, regina cea rea cu oglinda fermecată), care a capturat lumea basmelor pentru totdeauna, îngheţată în timp, şi i-a adus în lumea în reală. Bineînţeles că Emma nu crede niciun cuvânt, dar când îl aduce pe Henry înapoi în Storybrooke, se simte atrasă de băiatul ăsta neobişnuit şi ciudatul lui orăşel din New England. Îngrijorată pentru Henry, decide să rămână pentru o perioadă, dar în curând va începe să bănuiască faptul că Storybrooke este mai mult decât pare. Este un loc în care magia a fost uitată… în care personajele din basme trăiesc, chiar dacă nu îşi amintesc cine au fost ele odată. Epica bătălie pentru viitorul tuturor lumilor începe, dar pentru ca binele să învingă, Emma va trebui să îşi accepte destinul şi să lupte cu toate puterile.

Server 1 :
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos si vom incerca sa remediem problema. Va multumim!

Postat de Filme Online 2013   @   24 December 2011 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.