Nosso Lar (2010)

Post image of Nosso Lar (2010)
Postat in Drama 931 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net


Vizioneaza online filmul live Nosso Lar (2010) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Drama subtitrate in limba romana si filme noi online.kalapod.ro
Egoist Dr. André Luiz moare şi se trezeşte într-un fel de uitare numit “umbrală”. După o perioadă dureroasă şi amorÅ£ite într-un groaznic mlaştină, el este salvat şi adus la “Nosso Lar” (însemnând “Home”), un oraş spiritual. El găseşte un loc de armonie, unde oamenii trăiesc în pace, lucru pentru binele omenirii, pentru evoluÅ£ia de sine şi în aşteptarea pentru reîncarnare. Mai devreme André Luiz schimbă comportamentul devenind un om mult mai constienti de sine şi altruist.
EN : The life of the doctor André Luiz in the spiritual city of Nosso Lar.

Server:1

Server:2

Server:3
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos si vom incerca sa remediem problema. Va multumim!

Postat de Filme Online 2013   @   24 November 2011 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.