Monsters vs Aliens (2009) Online Subtitrat – Filme Noi 2012

Post image of Monsters vs Aliens (2009) Online Subtitrat – Filme Noi 2012
Postat in 2009 , Actiune , Animatie , Science Fiction 1033 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Monsters vs Aliens (2009) Online Subtitrat – Filme Noi 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis 2009, Actiune, Animatie, Science Fiction subtitrate in limba romana si filme noi online.

RO : Titlu original : Monsters vs. Aliens

Susan Murphy (Reese Witherspoon), o tanara din California, este lovita in ziua nuntii de un meteorit. Efectul? Susan se transforma intr-un monstru de 15 metri inaltime, pe care armata se grabeste sa-l captureze dandu-i numele de Ginormica. Dar Susan evadeaza si, alaturi de alti monstri la fel de simpatici, incearca sa protejeze Terra de atacurile unui grup de extraterestri rauvoitori, condusi de infioratorul Gallaxhar.

EN : A woman transformed into a giant after she is struck by a meteorite on her wedding day becomes part of a team of monsters sent in by the U.S. government to defeat an alien mastermind trying to take over Earth.

Urmareste online filmul live Monsters vs Aliens (2009) Online Subtitrat
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   11 septembrie 2012 0 comentarii
Etichete : , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.