Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

Post image of Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)
Postat in Actiune , Comedie , Drama 404 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Actiune, Comedie, Drama subtitrate in limba romana si filme noi online.

DLondra contemporana este fara indoiala un oras mult prea mic pentru protagonistii capodoperei pline de umor negru a lui Guy Ritchie. In marea metropola europeana, 4 prieteni dornici de un castig rapid investesc banii intr-un jocde poker,la finalul caruia se vad indatorati cu jumatate de milion de lire. Creditorul, un cap al lumii interlope, are propriile ambitii, angajand o pereche de hoti aiuriti sa-i aduca o pereche de arme de epoca.
In vecinatatea celor patru, un grup de hoti pun la cale sa jefuiasca niste cultivatori de cannabis, ei insisi in slujba unui alt lider al lumii interlope. Cand la mijloc intra si un dur recuperator precum si un bisnitar grec, destinele tuturor se intretaie in modul cel mai bizar cu putinta. 

Server 1 Cd 1

Server 1 Cd 2

Server 2 Cd 1

Server 2 Cd 2
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   29 octombrie 2011 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.