Iron Sky (2012) Online Subtitrat – Filme HD 2012

Post image of Iron Sky (2012) Online Subtitrat – Filme HD 2012
Postat in 2012 , Actiune , Comedie , Filme noi , Science Fiction 688 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Iron Sky (2012) Online Subtitrat – Filme HD 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis 2012, Actiune, Comedie, Filme noi, Science Fiction subtitrate in limba romana si filme noi online.

In anul 1945, la finalul celui de-al doilea Razboi Mondial, armata germana infranta de catre trupele aliate se retrage pe partea nevazuta a Lunii pentru a infiinta o baza militara denumita Schwarze Sonne si a astepta cu rabdare momentul potrivit pentru a cotropi din nou Pamantul. Omul de stiinta Hans Kammler a reusit sa faca un pas important in domeniul cercetarii antigravitationale, motiv pentru care nazistii au sansa de a scapa de rigorile tribunalelor militare evadand pe Luna la bordul unor nave spatiale lansate de la o baza din Antarctica. Acum este anul 2018 si, in cei 73 de ani care au trecut de la sfarsitul celei de-a doua conflagratii mondiale, nazistii si-au construit o flota puternica de nave spatiale si planuiesc sa se intoarca pe Terra pentru a reinstaura dominatia si teroarea celui de-al Treilea Reich.

Server 1 :

Server 2 :
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de actiune   @   13 mai 2012 0 comentarii
Etichete : , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.