Iron Doors (2010)

Post image of Iron Doors (2010)
Postat in Aventura , Fantezie , Groaza 355 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Iron Doors (2010) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Aventura, Fantezie, Groaza subtitrate in limba romana si filme noi online.

Un tanar trebuie sa scape dintr-un seif misterios inainte de a muri de deshidratare.
Dupa un chef de pomina Axel se trezeste intr-o incapere insalubra ferecata cu o usa masiva ; ia totul ca o gluma facuta de prieteni, dar cu trecerea timpului singura consolare e ca penetrand un perete da de o frumoasa negresa (Rungano Nyoni) alaturi de care va petrece clipe eterne spre vesnicie ce vor dobori usa de ote , chiar daca asta poate nu va mai conta.


Server:1

Server:2
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   24 octombrie 2011 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.