I Love You Phillip Morris (2009)

Postat in 2009 , Aventura , Comedie , Dragoste 1208 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live I Love You Phillip Morris (2009) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis 2009, Aventura, Comedie, Dragoste subtitrate in limba romana si filme noi online.

I Love You Phillip Morris – Te iubesc Phillip Morris 2009 Film Online Subtitrat HD Gratis

I Love You Phillip Morris este povestea adevarata care prezinta viata hotului si impostorului Steven Jay Russell.
Steven Russell, un tata de familie ale carui metode frauduloase de-a aduce un ban in casa l-au bagat in inchisoare, se indragosteste de colegul sau de celula, Philip. Motivat de dragostea sa pentru Morris, evadeaza din inchisoare de patru ori, o data folosind un pix verde si o galeata de apa pentru a da hainelor de detinut aspectul unei salopete de medic, altadata prefacandu-se ca a murit de SIDA si semnandu-si propriul certificat de deces.
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   19 martie 2013 0 comentarii
Etichete : ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.