Frankie and Johnny (1991)

Post image of Frankie and Johnny (1991)
Postat in Comedie , Dragoste , Drama 1477 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Frankie and Johnny (1991) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Comedie, Dragoste, Drama subtitrate in limba romana si filme noi online.

Filmul reda povestea lui Johnny, un barbat de varsta mijlocie, de curand eliberat din inchisoare, care se angajeaza la un restaurant detinut de o familie greceasca. Aici o cunoaste pe Frankie, de care se indragosteste. Problema este ca Frankie nu prea crede in oameni, este mai singuratica, dar Johnny va face tot ce-i sta in puteri pentru a o cuceri.
EN : Frankie and Johnny is a 1991 American film directed by Garry Marshall, and starring Al Pacino and Michelle Pfeiffer in their first film together since Scarface (1983). Hector Elizondo, Nathan Lane and Kate Nelligan appeared in supporting roles. The original score was composed by Marvin Hamlisch.

 

Server 1
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   29 octombrie 2011 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.