403 Forbidden


nginx

Exorcistul

Postat in Crima , Drama , Groaza 278 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net


Vizioneaza online filmul live Exorcistul cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Crima, Drama, Groaza subtitrate in limba romana si filme noi online.kalapod.ro

Bazat pe romanul lui William Blatty din 1971, filmul combină 3 scenarii оntr-o temă de success. O fetiţă de 12 ani este posedată de demoni şi numai un exorcist o poate salva. Ea locuieşte оmpreună cu mama ei оn Georgetown, Washington şi trăieşte simptome ciudate, care оi pun оn pericol viaţa. Ajutorul medical nu оi poate fi de niciun folos, singura soluţie rămвnвnd căutarea unui exorcist care să alunge demonii.

“Exorcistul este primul film de acest gen care a avut un asemenea mare succes de public. Mizвnd pe realism, regia lui Wiliam Friedkin este de o eficacitate exemplară care оmbină perfect climaxul, de la teroare la masca de groază a eroinei posedate de Diavol, ceea ce constituie cheia naturalului din spectacol.” – Gerald Lanne – 1991 (Dictionnaire des Films)
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos si vom incerca sa remediem problema. Va multumim!

Postat de Filme Online 2013   @   21 October 2012 0 comentarii
Etichete : , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.