Elena Undone (2010) Online Subtitrat – Filme Noi 2012

Post image of Elena Undone (2010) Online Subtitrat – Filme Noi 2012
Postat in Drama 3581 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Elena Undone (2010) Online Subtitrat – Filme Noi 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Drama subtitrate in limba romana si filme noi online.

Peyton si Elena sunt doua femei care la suprafata sunt diametral opuse (una fiind o stralucita scriitoare lesbiana, iar cealalta o mama si sotie a unui respectabil pastor) pe care soarta le aduce una in calea alteia punindu-le pe traiectoria de coliziune care va avea efectul de a distruge ideile lor preconcepute despre dragoste, viata si puterea sufletului. In momentul in care cararile lor se intersecteaza de mai multe ori acestea se simt tot mai atrase de ideea de a se conecta. Drept urmare ceea ce la inceput s-a dovedit a fi doar o nevinovata prietenie pe parcurs s-a transformat in ceva mult mai profund. Peyton incearca din rasputeri sa se salveze atunci cind inima ei cere ceea ce nu poate avea in niciun caz, iar Elena nu poate concepe ideea de a nu o avea pe Peyton in viata ei. In ciuda faptului ca Elenei nici macar o singura data nu i-a trecut prin cap ideea de a saruta o femeie, aceasta se simte tot mai coplesita de dorinta de a face acest lucru tot timpul. Cu toate ca Payton este foarte rezervata in a se implica, Elena forteaza relatia lor intr-o focoasa si pasionala aventura.

Urmareste filmul live Elena Undone (2010) Online Subtitrat – Filme Noi 2012 :
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   13 iulie 2012 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.