Dorothy of OZ (2012) Online Subtitrat – Filme HD 2012

Post image of Dorothy of OZ (2012) Online Subtitrat – Filme HD 2012
Postat in 2012 , Animatie , Familie , Muzical 1837 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Dorothy of OZ (2012) Online Subtitrat – Filme HD 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis 2012, Animatie, Familie, Muzical subtitrate in limba romana si filme noi online.

RO : Dorothy Gale (Lea Michele) impreuna cu catelusul ei, Toto, se intoarce in Kansas si descopera orasul devastat. Ea decide sa se duca din nou la Vrajitorul din Oz, pe drum intalnindu-se cu vechii ei prieteni, Omul de tinichea (Kelsey Grammer), Sperietoarea (Dan Aykroyd) si Leul (Jim Belushi) si afland ca sunt in mare pericol. In noua calatorie spre Oz , Dorothy intalneste un om facut din gelatina, care nu poate gandi singur (Hugh Dancy), o printesa de portelan (Megan Hilty) si multi altii. Cu ajutor noilor ei prieteni, va incerca sa il infranga pe Jester (Martin Short), care vrea sa controleze Oz-ul.

EN : Back in Kansas, Dorothy Gale decides to return to Oz in order to help her friends.

Urmareste gratis online Dorothy of OZ (2012) Online Subtitrat
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   5 septembrie 2012 0 comentarii
Etichete : , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.