Damsels in Distress (2011) Online Subtitrat HD – Filme Noi 2012

Post image of Damsels in Distress (2011) Online Subtitrat HD – Filme Noi 2012
Postat in 2011 , Comedie , Drama , Romantic 866 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Damsels in Distress (2011) Online Subtitrat HD – Filme Noi 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis 2011, Comedie, Drama, Romantic subtitrate in limba romana si filme noi online.

RO : Titlu original : Damsels in distress

Violet, Rose si Heather sunt studente la universitatea Seven Oaks, privindu-i pe colegii ce nu fac parte din cercul lor cu o anumita condescendenta si comportandu-se arogant chiar daca lor li se pare ca sunt inteligente, lipsite de pretentii si bine intentionate.Dinamica Violet este hotarata sa aiba un impact pozitiv asupra oamenilor din jur, iar prima persoana a carei viata isi propune sa o schimbe este Lily, o studenta transferata de la o alta universitate, care li se alatura celor trei prietene la Centrul de Prevenire a Sinuciderilor din campus, propovaduind ca o igiena corespunzatoare, un miros placut, consumul de gogosi si lectiile de dans sunt ingredientele de baza ale pastrarii sanatatii mintale.

EN : A trio of girls set out to change the male-dominated environment of the Seven Oaks college campus, and to rescue their fellow students from depression, grunge and low standards of every kind.

Urmareste online filmul live Damsels in Distress (2011) Online Subtitrat HD
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   11 septembrie 2012 0 comentarii
Etichete : , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.