Dakota Skye Online Subtitrat in Romana

Postat in Actiune 486 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Dakota Skye Online Subtitrat in Romana cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Actiune subtitrate in limba romana si filme noi online.

Dakota Skye Online Subtitrat in Romana. Dakota Skye este o tanara inzestrata cu o putere mai speciala: ea are capacitatea de a vedea adevarul in orice minciuna pe care o aude. Minciuni mai mici sau mai mari spuse de cunostinte, prieteni, parinti, profesori au transformat-o intr-o persoana care trateaza lumea din jurul ei cu nepasare, indiferenta. Tatal ei a murit de cancer;m ama ei este mai tot timpul plecata de acasa, in interes de serviciu; are o prietena din copilarie, cu care insa nu are prea multe in comun; si mai are si un prieten, Kevin, care canta intr-o trupa locala de rock. Intr-o zi, soseste in oras Jonah, un bun si vechi prieten al lui Kevin. Pe masura ce il va cunoaste mai bine pe Jonah, Dakota va observa un lucru la el, lucru ce o va determina sa il plaseze intr-un loc important in viata si inima ei si anume, faptul ca el nu minte.
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   18 mai 2013 0 comentarii

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.