Conviction (2010) Online Subtitrat – Filme Noi 2012

Post image of Conviction (2010) Online Subtitrat – Filme Noi 2012
Postat in Actiune , Animatie , Comedie , Drama , Romantic , Thriller 358 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Conviction (2010) Online Subtitrat – Filme Noi 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Actiune, Animatie, Comedie, Drama, Romantic, Thriller subtitrate in limba romana si filme noi online.

In anul 1983, un tanar din Massachusetts pe nume Kenneth Waters este arestat, acuzat in mod eronat de comiterea infractiunilor de jaf si crima si condamnat la inchisoare pe viata. Sora lui Betty Anne Waters este o femeie divortata, fara loc de munca, care isi creste singura cei doi copii si care a abandonat cu ani in urma liceul pentru a-si intemeia o familie. Convinsa de faptul ca Kenneth este nevinovat si ca i s-a inscenat crima de catre politista Nancy Taylor, care a plantat probe false pentru a se asigura ca barbatul ramane in inchisoare, Betty Anne Waters isi reia studiile pentru a-l putea reprezenta ea insasi pe fratele sau intr-un nou proces. Timp de 12 ani, Betty Anne urmeaza cu constinciozitate liceul, colegiul si scoala de drept, iar atunci cand obtine diploma de licenta vine in fata instantei de judecata pentru a demonstra cu dovezi concrete faptul ca Kenneth nu a savarsit nicio ilegalitate. Ajutata de catre prietena ei de la scoala de drept Abra Rice, Betty Anne Waters prezinta proba ADN care dovedeste fara putinta de tagada ca fratele ei este inocent si in anul 2001 obtine eliberarea acestuia.

Server:1


Server:2

Server:3
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   22 octombrie 2011 0 comentarii
Etichete : , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.