Captain Corelli

Post image of Captain Corelli
Postat in Drama , Romantic 584 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Captain Corelli cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Drama, Romantic subtitrate in limba romana si filme noi online.

RO : In 1941, Italia se aliaza cu Germana si cucereste fara mila si indurare o tara slabita, Grecia. Pe o insula in departare, artileria italienilor este stabilita mai apoi pentru a pastra ordinea. Capitanul Corelli adopta o atitudine de co-existenta cu grecii si doreste sa se implice alaturi de acestia in activitatile lor culturale, cum ar fi festivalurile muzicale sau sa sprijine relatiile de prietenie dintre colegii sai si locuitorii greci. In 1943 insa Italia se preda fortelor aliate si capitanul va fi pus sa intoarca armele impotriva natiei sale, aparand locuitorii insulei.

EN : When a fisherman leaves to fight with the Greek army during WWII, his fiancee falls in love with the local Italian commander.

Urmareste filmul online live Captain Corelli
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   11 august 2012 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.