Brest Fortress (2010)

Post image of Brest Fortress (2010)
Postat in Actiune , Drama , Istoric 716 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Brest Fortress (2010) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Actiune, Drama, Istoric subtitrate in limba romana si filme noi online.

Filmul prezinta apărarea eroică a CetăALii Brest care a fost cucerită după primul asalt al fasciA?tilor germani, pe 22 iunie 1941.

Evenimente din primele zile de apărare sunt descrise cu o precizie documentară.Filmul vorbeste despre trei zone principale de rezistenALă, avAcnd A
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   4 decembrie 2011 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.