Blonde Ambition (2007)

Post image of Blonde Ambition (2007)
Postat in Comedie , Dragoste 4143 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Blonde Ambition (2007) cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis Comedie, Dragoste subtitrate in limba romana si filme noi online.

Katie, provinciala simpluta si cu suflet de aur, doreste sa-si surprinda logodnicul de Valentine`s Day, facandu-i o vizita inopinata in New York. Tanarul, vanand visul american, isi construia o cariera de fotomodel.

Ajunsa in NY, Katie are si ea parte de o surpriza de proportii, dar si de un impuls de a-si schimba viata. Ramane sa locuiasca la verisoara Haley si i se ofera si sansa unei slujbe fabuloase pentru o tanara lipsita de experienta ca ea.Toate cunostintele ei de fata educata corect, traditionalist o ajuta sa-si urmeze ambitia, pentru ca descopera ca are si aceasta calitate.Desigur, e important si ajutorul unor persoane bine intentionate. Printre acestea se numara si Ben, curierul pe care blondina il cunoaste in urma unui accident amuzant.

Dar viata in Big Apple e mai complexa si mai dura decat aparentele lasa sa se vada. Katie insa e frumoasa, hotarata, inspirata si o
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   30 octombrie 2011 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.