Albatross (2011) Online Subtitrat – Filme Noi 2012

Post image of Albatross (2011) Online Subtitrat – Filme Noi 2012
Postat in 2011 , Drama 828 Vizualizari0 comentarii
Recomandare pentru vizionare Filme Online: Este recomandat dupa ce porniti filmul de la Player, sa dati PAUSE timp de 2 minute pentru a se incarce filmul. Filme Online Subtitrate HD in limba romana oferite gratuit fara intrerupere si fara, reclame doar aici pe site www.bestfilme.net

Bio-Cosmetics.ro

Vizioneaza online filmul live Albatross (2011) Online Subtitrat – Filme Noi 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul online subtitrat face parte din categorie de filme online hd , gratis 2011, Drama subtitrate in limba romana si filme noi online.

RO : Beth poate spune ca este un vierme de biblioteca, o fiinta cu o fascinatie aparte pentru carte. Ea se imprieteneste cu Emilia, o nuvelista aspiranta cu mari sperante, care tocmai a sosit in oras. Curand o idila pasionala si periculoasa, va condimenta actiunea filmului.

EN : Beth, a bookish teenager, befriends Emilia, an aspiring novelist who has just arrived in town. Emilia soon begins an affair with Beth’s father that threatens to have devastating consequences.

Urmareste filmul gratis live Albatross (2011) Online Subtitrat – Filme Noi 2012 cu subtitrare inclusa in limba romana. Filmul a aparut in anul 2011 si face parte din categoria de filme online cu Drama. Vizionare Placuta !

Server 1 Albatross (2011) Online Subtitrat – Filme Noi 2012 :

Trailer Albatross (2011) Online Subtitrat – Filme Noi 2012 :
Daca filmul nu functioneaza, va rugam sa reportati in formularul de mai jos. Va multumim!

Postat de Best Filme   @   8 august 2012 0 comentarii
Etichete : , , , , , , , , , , ,

0 comentarii

No comments yet. Be the first to leave a comment !
Leave a Comment

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
BESTFILME.NET este un site de filme online din gama de filme subtitrate 2012 online.Va oferim descrieri de calitate a filmelor insotite de subtitrare. Avem filme de actiune, aventura, comedie, drama, thriller, horror, istoric, muzical, sf, biografie, documentar, crime, desene, razboi, sport, insotite de trailerele lor.Oferim si o categorie cu filme online, unde gasesti multe filme 2012 si filme 2013 printr-un player propriu.Dorim sa va oferim cele mai bune subtitrari in romana ale filmelor cat mai repede cu putinta, imediat ce sunt publicate pe site-uri ce se ocupa cu subtitrari filme online.

Sitemap | Google | Yahoo | Bing | Ask

.